Sniženja do 70% OFF na satove zaMuškarceŽene * Akcija traje do isteka zaliha.

Pametni sat Huawei Watch GT3 – Recenzija

Pametni sat Huawei Watch GT 3 Recenzija

Pametni sat Huawei Watch GT3 – Recenzija

[ux_image id=“4096″] [gap]

Huawei Watch GT 3 pametni je sat orijentiran na fitnes koji izgleda sjajno, a zahvaljujući novom procesoru djeluje brzo i brzo reagira. Prepun je i impresivnog niza alata za praćenje zdravlja i nudi uistinu izvanredan vijek trajanja baterije – osobito ako se odlučite za veću verziju od 46 mm.

Ta dugovječnost ne dolazi na štetu značajki, a niz biometrijskih senzora sata prati broj otkucaja srca, SpO2, temperaturu kože, stres i san. Huawei je ovaj put nadogradio svoj optički monitor otkucaja srca, a rezultati su impresivni; promjene se brzo otkrivaju tijekom intenzivnih intervalnih treninga, a preciznost je konkurentna onoj kod namjenskih satova za trčanje .

Tu je i podrška za pet satelitskih navigacijskih sustava, što bi trebalo omogućiti preciznije praćenje lokacije u područjima gdje postoji ograničena vidljivost između vas i neba. U našim testovima nije bio toliko precizan kao Garminov GPS kada je u pitanju mapiranje naše unaprijed izmjerene rute, ali je definitivno bio dovoljan za rekreativno trčanje.

Sat podržava više od 100 sportova (u zatvorenom i na otvorenom), ali stvarno dolazi do izražaja kada trčite. Alat ‘AI trainer’ omogućuje vam da postavite cilj i rok, a zatim kreirate plan treninga koji se u hodu prilagođava vašoj izvedbi. To je dobro izveden alat koji je jednostavan za korištenje, a posebno je prikladan za nove trkače koji žele postići svoje prve prekretnice.

Ugrađeni mikrofon na satu također je prava blagodat za trkače jer vam omogućuje upućivanje i primanje poziva putem Bluetootha bez posezanja za telefonom. Nema eSIM-a, tako da ne možete koristiti ovu značajku bez svoje slušalice, ali je iznimno jednostavna za korištenje i osobito korisna u hitnim slučajevima.

Pametni sat Huawei Watch GT 3 Recenzija

Šteta je što nema podrške za beskontaktno plaćanje. Bio bi prikladan za ovu vrstu satova opće namjene, a tijekom testiranja doista smo osjetili njegovu odsutnost.

Huawei Watch GT 3 je atraktivan pametni sat sa svijetlim AMOLED zaslonom osjetljivim na dodir, smješten u laganom kućištu od nehrđajućeg čelika i plastike. Prekriven je kaljenim staklom, sa zakrivljenim rubom koji stvara iluziju dodatnog prostora zaslona. Dolazi s raznim opcijama remena, uključujući silikon, metal i kožu (prikazano ovdje) po različitim cijenama.

Kućište ima digitalnu krunu koja se može pritisnuti za odabir trenutne opcije izbornika ili rotirati za pomicanje i zumiranje. Dodirom na jedan gumb ispod krune vratit će se na prethodni izbornik.

Sat dolazi u dvije veličine: 42 mm (koju smo ovdje testirali) i 46 mm. Veća verzija ima zaslon od 1,43 inča s kućištem debljine 11 mm i težim otprilike 42,6 g bez remena. Manji model ima zaslon od 1,3 inča s kućištem debljine 10,2 mm, a bez remena je težak oko 35 g.

To je prilično lagano za pametni sat ove veličine. Za usporedbu, Apple Watch 7 dolazi u verzijama od 41 mm i 45 mm, a obje su debljine 10,7 mm. Manja verzija teži 42,3 g ako odaberete kućište od nehrđajućeg čelika, dok je veći model težak 51,5 g.

Sat GT 3 se isporučuje s bežičnim indukcijskim punjačem koji se spaja magnetski ili se može napajati pomoću telefona ako ste u pokretu.

[ux_image id=“4097″] [gap] [row] [col span=“7″ span__sm=“12″] [ux_image id=“4005″ link=“https://sigurnakupovinaonline.rs/kategorija-proizvoda/pametni-satovi/“] [/col] [col span=“5″ span__sm=“12″] [ux_image id=“3648″ width=“83″ link=“https://www.banmedia.eu.org“]

Trebaš web stranicu ili usluge digitalnog marketina ? 

BAN Media ti nudi usluge izrade web stranica, SEO Optimizacije, Digitalnog marketinga ili SERP razvojnog okruženja. 

www.banmedia.eu.org

[/col] [/row]

Share this post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *