Sniženja do 70% OFF na satove zaMuškarceŽene * Akcija traje do isteka zaliha.

Prijavi Reklamaciju

Prijavite proizvod sa nedostatkom - Reklamacija

Dragi kupci, 

ukoliko imate potrebu za reklamacijom proizvoda ljubazno Vas molimo da prijavite u formi koja se nalazi ispod ili direktno putem mail adrese info@sigurnakupovinaonline.rs. 

Trudimo se da svi proizvodi budu 100% ispravni, fizicki bez ostecenja, testirani na ispravnost. Usled koristenja usluge brze poste, dogadja se da neki od proizvoda prilikom transporta budu osteceni. 

U tom slucaju Vas molimo da sva fizicka ili tehnicka ostecenja prijavite ispod. 

Sigurnakupovinaonline.rs u slučaju reklamacija postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ili u skladu sa Zakonom o obligacionim odnosima, ukoliko reklamaciju izjavljuje pravno lice). 

Reklamacije Sigurna kupovina online

  Reklamacije na oštećenje nastalo u transportu

  Nakon isporuke poručenog proizvoda, proverite da li je proizvod stigao neoštećen. Rok za prijavu reklamacija na oštećenje u transportu je 24h. Ukoliko primetite oštećenje, tj. ako Vam je uređaj stigao polomljen, izgreban, ulubljen i sl. molimo Vas da odmah pošaljete slike i uređaja i ambalaže na info@sigurnakupovinaonline.rs.


  Pored slika, molimo Vas da navedete vreme kada je izvršena dostava, kao i broj maloprodajnog računa po kome ste kupili proizvod. Ubrzo će Vas kontaktirati neko iz naše službe, poslaćemo kurira da napravi zapisnik, i Vaša reklamacija će biti procesuirana u najkraćem mogućem roku. 

  Obrazac za odustanak od kupovine

  Ovde preuzmite obrazac za odustanak od kupovine

  Klikom na  link iznad otvoriće Vam se obrazac za odustanak od kupovine. Molimo Vas da obrazac popunite, prezmete i takav nam dostavite na e mail – sigurnakupovinaonline2023@gmail.com

  google-site-verification: google4a3e2e979c276eef.html